lunes, 10 de noviembre de 2008

Presley Martin


Relacionat amb el que hem estat fent durant les tres sessions dedicades al fang, m'he topat amb un artistat nord-americà, en Presley Martin, que entre d'altres coses, té uns projectes basats en experiències amb fang. Una de les peces -la de la fotografia adjunta- son aquests dibuixos que realitza amb fang líquid sobre paper, on a mida que es va assecant aquest fang, va encongint i formant tensions sobre el paper.

A la seva web podeu veure aquest i alguns altres treballs: http://presleymartin.com/Site/welcome.html

En Presley Martin també treballa molt amb acumulacions, sigui quin sigui el materali que utilitzi. Un projecte, si més no prou curiós, és el que va realitzar amb el nom de "Accumulation Project", per iniciativa de la OLB (Other Leading Brand), en el qual 18 artistes havien d'escollir algun objecte, que o bé produïssin o bé recol·lectessin durant el període d'un any -de setembre de 2005 a setembre de 2006-. En Presley Martin va escollir xiclets que anava acumulant de la badia de San Francisco.

En el següent enllaç podeu veure el seu i d'altres projectes: http://www.accumulationproject.org/martin/index.html

1 comentario:

maria ninot dijo...

trobo molt interessant els dibuixos de fang sobre paper, són com una espècie de gravats, no? em sorprèn el blanc tan exageradament blanc, com si no hi hagués rastre del fang, com si hagués fet màgia. Trobo que té molta sensibilitat; l'expressió del paper, com construeix la forma, com crea unitat, com respira.